Foreta en betaling på ditt amerikanske panteselskapslån


America's Servicing Company Logo

Hva kan du fortelle meg om America's Servicing Company?

Selv om ASC eies og drives av Wells Fargo Bank, stammer flertallet av lånene som betjenes av denne delen av selskapet normalt ikke fra Wells Fargo selv. Selv om noen av disse pantelånene kom fra Wells Fargo-kontoer, ble flertallet kjøpt fra andre finansinstitusjoner under og etter de nylige eiendomsutbruddene som skjedde rundt om i landet.

Jeg har vært kunde en stund, men jeg la merke til at nettstedet har endret seg. Fungerer mine gamle påloggingsinformasjon på det nye ASC nettstedet?

Ja, selv om nettstedet ikke lenger bruker FNFISMD-webadressen, vil det gamle innloggingsbrukernavnet og passordet ditt fungere på den nye CustomerCareNet nettsted.

Jeg har ikke en online pålogging for ASC-kontoen min. Hvordan kan jeg opprette en?

For å gjøre betalingen online, må du først ta vare på dette. Ta turen til America's Service Service Company påloggingsside, klikk deretter på "Registrer" -koblingen i boksen som sier "Er du en ny bruker?" Denne lenken er uthevet med en lilla sirkel og pil på bildet i neste spørsmål.

Fyll ut alle feltene merket med en rød stjerne i skjemaet Ny brukerregistrering. Når du har skrevet inn brukernavn, passord, SSN, e-postadresse, lånekontonummer og valgt tre sikkerhetsspørsmål og svar, klikker du på "Send" -knappen nederst på skjermen og kontoen din blir opprettet og klar til å logge inn på for online pantebetalinger.

Hvordan logger jeg inn for å utføre online betalinger?

 • Gå til nettleserens adressefelt MortgageAccountOnline.com (eller bare klikk på lenken for å åpne siden i et nytt vindu)
 • Skriv inn brukernavnet ditt
 • Skriv inn passordet ditt
 • Klikk på Innlogging
  America's Servicing Company Innlogging og registrering
 • Gå til pantelånsområdet på nettstedet
 • Velg betalingsmåte og skriv inn detaljene knyttet til pantebetalingen
 • Bekreft betalingsopplysningene dine
 • Send inn pantebetalingen

Er det andre betalingsmetoder du vet om?

Ærlig talt, jeg skulle ønske jeg hadde mer informasjon om dette aspektet av America's Servicing Company, men jeg kunne ikke finne noen andre betalingsmetoder. Sånn er jeg fremdeles ganske sikker på at utbetalinger kan skje via posten ved å sende utbetalinger til hvilken adresse som sannsynligvis vises på de månedlige panteavtalene, men jeg har ingen måte å bekrefte det på nåværende tidspunkt.

Hvis du er kunde hos America's Servicing Company,

kan du hjelpe andre (og meg selv) ved å legge ut andre kjente betalingsmetoder i kommentarene nedenfor!

 • Var dette til hjelp ?
 • Ja No
(3 raters, 11 score, gjennomsnitt: 3.67 ut av 5)

kommentarer

kommentarer

Legg igjen et svar