Hei alle sammen, Jeg har et annet verktøy som er klare for dere å bruke på regningen med å betale eventyr. Dette kartet lar deg se alle fakturerne rundt om i USA som vi har undersøkt så langt, og vise deg deres kontaktinformasjon hvis du trenger, vel, komme i kontakt med dem.

Verktøyet er veldig enkelt å bruke også. Alt du trenger å gjøre er å gå til søkefeltet og begynne å skrive inn navnet på det firmaet som utsteder regningen din, og billersnålene på kartet begynner å forsvinne til du har funnet akkurat den du trenger.

Når du har utført søket, vil du kunne få navn, adresse og telefonnummer for selskapet du prøver å nå ut til.

Du lurer kanskje på hva som fikk meg til å sette sammen et verktøy som dette, så her er det: Jeg er en veldig romlig person, og jeg har antatt at mange, mange andre må eksistere der ute som er som meg i denne måten. Hva dette kartet gjør, er å bidra til å skape en følelse av hvor billers befinner seg, og i hovedsak, hjelpe andre å få en virkelig følelse av disse selskapene, og at de ikke bare er en ikke-eksisterende finansorganisasjon som prøver å få penger. Jeg mener, ja, det er det alle bedrifter prøver å gjøre (få pengene dine), men å vite at de er fysiske enheter i stedet for å flyte i en digital sky hjelper alltid å huske å få regningene betalt.

Jeg vil også be en tjeneste fra dere (og denne typen gjelder alle verktøyene og kalkulatorene som jeg har satt sammen): Hvis du i det hele tatt får problemer med dette kartet (eller andre verktøy), vennligst ta kontakt med meg med en gang gjennom [OFIR PUT I NOEN KONTAKTINFORMASJON SOM DU VIL FÅ TILGANG], så løser jeg problemet så snart jeg kan. Takk!

(7 raters, 33 score, gjennomsnitt: 4.71 ut av 5)

kommentarer

kommentarer